home    over ons     contact

Op hypotheekgebied doen wij zaken met de grote, bekende banken. Wij zijn aangesloten bij een inkooporganisatie. Het voordeel hiervan is dat we meerdere banken en verzekeraars in ons assortiment hebben zodat wij u de meest gunstige geldverstrekker  kunnen aanbieden.

Als aanvulling op uw hypotheek kunt u bij ons tevens terecht voor de Woonlastenverzekering. Dit houdt in dat, wanneer u geconfronteerd wordt met werkeloosheid of arbeidsongeschiktheid, er een maandelijks bedrag wordt uitgekeerd. Zo kunt u uw hypotheeklasten altijd betalen en dat is een hele zorg minder!

Ook handig: een pagina met alle relevante PDF bestanden die vrij te downloaden zijn. Klik hier!

Maximale hypotheek

U wilt weten hoeveel hypotheek u nodig heeft?

Op deze pagina kunt u de maximale hypotheek berekenen die u nodig heeft om een bepaald huis te kopen. Wanneer u een huis wilt kopen weet u vaak de vraagprijs van het huis maar de hoogte van uw hypotheek is altijd hoger dan deze vraagprijs omdat het kopen van een huis een hoop extra kosten met zich meebrengt.

Het is daarom goed om te weten wat de maximale hypotheek is die u kunt krijgen zodat u beter in kunt schatten of een bepaald huis haalbaar is voor uw persoonlijke financiƫle situatie.

Binnenkort online: de berekenaar!