home    over ons     contact

Van Dijken biedt verschillende soorten levensverzekeringen aan. Het woord levensverzekering is een verzamelnaam voor alle verzekeringen die direct op het leven betrekking hebben. Van Dijken verzekeringen biedt de volgende levensverzekeringen aan:

Kapitaalsverzekering

Een kapitaalverzekering keert uit bij overlijden vóór een bepaalde datum of bij in leven zijn óp die datum. Deze gemengde verzekering wordt vaak afgesloten om een hypotheek mee af te lossen. De premie bestaat uit een overlijdensrisicogedeelte en een spaargedeelte (spaarhypotheek). Het spaargedeelte kan ook worden belegd (beleggingshypotheek).

Overlijdensrisicoverzekering

Hier vrije tekst

Uitvaartverzekering

Hier vrije tekst

Aan onze professionals wordt vaak gevraagd of een bepaalde levensverzekering nou nodig is. Om te beoordelen of u een bepaalde verzekering nodig heeft kunt u het beste naar uw persoonlijke omstandigheden kijken:

  • Hoe is de financiële situatie bij een geval van arbeidsongeschiktheid?
  • Hoe is de financiële situatie bij eerder stoppen met werken en met pensioen gaan?
  • Wat gebeurt er indien de kostwinner(s) onverhoopt komt te overlijden?

Van Dijken adviseert u om u zodanig te verzekeren dat ook bij calamiteiten alles financieel gewoon door kan gaan. Echter, levensverzekeringen blijven vaak complexe verzekeringen. Schuw daarom niet om extra informatie aan te vragen bij onze professionals. Wij verwijzen u graag door naar onze klantenservice.

Uitvaartverzekering Online afsluiten

Binnenkort kunt u een uitgebreide Uitvaartverzekering, maar ook een Uitvaartverzekering in Geld en een Combinatieverzekering, online afsluiten.

Blijf hiervoor onze website in de gaten houden.