home    over ons     contact

De produkten die wij aanbieden zijn zeer divers. Wij doen zaken met gerenommeerde maatschappijen. Iedere maatschappij heeft haar eigen sterke punten. Doordat wij met meerdere maatschappijen samenwerken kunnen wij voor iedere klant een passende en gunstige offerte maken!

Vooral op het gebied van verzekerde bedragen is het goed om eens na te gaan of je wel hoog genoeg verzekerd bent. Een voorbeeld is de opstalverzekering. De bouwprijzen zijn sinds de komst van de Euro aanzienlijk gestegen. Door gebruik te maken van de herbouwwaardemeter kunnen wij garantie bieden tegen onderverzekering.

Ook de verzekerde bedragen van de inboedelverzekering verdient de aandacht. Het gebeurt helaas maar al te vaak dat mensen onderverzekerd zijn. Terwijl een aanpassing naar het juiste verzekerde inboedelbedrag nauwelijks premieverhogend is.

Veel mensen willen zich laten verzekeren voor rechtsbijstand. Stel je voor dat je morgen ontslagen wordt, wat dan? Wat zijn je rechten? Allemaal vragen waarbij een rechtsbijstandsverzekering van pas kan komen. Ook voor deze verzekering kunnen wij een passend advies geven.

Natuurlijk zijn wij gespecialiseerd in nog veel meer soorten verzekeringen zoals de levensverzekeringen en pensioenverzekeringen.

Wilt u meer informatie over onze schade verzekeringen, neem dan contact met ons op.

Ook handig: een pagina met alle relevante PDF bestanden die vrij te downloaden zijn. Klik hier!

Online premieberekening "Verkeer"

Binnenkort vindt u hier een berekening van een personenauto verzekering en of ongevallen verzekering voor inzittenden.

No-claim 80% korting

De no-claim korting geeft aan op welke korting u recht heeft. Het systeem van de meeste verzekeraars geeft de goede rijder een no-claimkorting. Iemand die pas begint te rijden wordt ingeschaald op een lagere trede dan een rijder met meer ervaring. Wie reeds een aantal jaren onafgebroken schadevrij heeft gereden, wordt beloond met een hogere no-claim korting.

Bij schadevrij rijden wordt de noclaim korting ieder jaar verhoogd tot een maximaal percentage van bijvoorbeeld 80%.